CounterBee ingyen:

FreeBee

Szeretnéd korrekt, elszámolható módon mérni az egyes projektekre, feladatokra fordított munkaidődet, s mindezt ingyen?

Válaszd a CounterBee ingyenes verzióját, a FreeBee-t, és mérd az idődet a webalkalmazásban, vagy letölthető Windows kliens segítségével. A rögzített adataidat könnyedén áttekintheted, az elszámoláshoz pedig riportot nyomtathatsz.

Mi a legjobb az egészben? A CounterBee magyar fejlesztés eredménye, így magyar nyelvű felhasználói felületen dolgozhatsz. Ráadásul a FreeBee verziót (max. 5 db időmérővel) ingyen használhatod!

Nincs veszíteni valód, hiszen ha nem vagy 100%-osan elégedett, bármikor törölheted a felhasználói fiókodat!

mobile

Bonyolult szoftverek és Excel táblázatok helyett

Mérd a munkaóráidat egyszerűen!

Az, hogy munkaóráinkkal el kell számolnunk, nem újkeletű feladat. A napjainkra oly jellemzővé vált home office munkák vonatkozásában pedig kijelenthetjük, hogy kötelező elemmé vált az időmérés, hiszen ez sok esetben a vállalkozói díj elszámolásának alapja . Akár önmagadnak méred, akár munkaadód kéri, hogy mérd az egyes feladatokra, projektekre fordított munkaidődet, érdemes megkeresni az erre legalkalmasabb eszközt. Itt egy egyszerű elvet kövess: a kabáthoz válaszd a gombot, és ne fordítva... A rád bízott feladatot Te ismered a legjobban, így csak Te tudod eldönteni, hogy milyen időmérő megoldásra van szükséged. De egy dologban bizonyára egyetértünk: nem papíron vagy Excelben vezetett megoldást keresel, hiszen akkor nem lennél most itt... Egy olyan szoftvert szeretnél, ami a lehető legjobban passzol Hozzád, így van?


Hogyan válaszd ki a megfelelő szoftvert?

Ha ránk hallgatsz, egy olyan szoftvert keresel erre a célra, amely megkönnyíti a munkaidő mérését, elszámolását és riportolását.

Rengeteg ismert és kevésbé ismert szoftver érhető el a piacon. Ezek mindegyike valamely célpiacnak készül, vagyis ezen adott célcsoport igényeit szem előtt tartva fejlesztik. Nincs olyan szoftver, ami mindenkire ráhúzható, ezért érdemes megkeresni a leginkább passzolót. Ruhából sem veszel sem kisebbett, sem nagyobbat, hanem addig keresel, amíg a megfelelő méretet meg nem találod. Szánj rá egy kis időt, és keresd meg azt az alkalmazást, ami a lehető leginkább a Te szájízed szerint működik, és azt nyújtja, amire Neked szükséged van!

Ha hozzánk hasonlóan Te is szereted a magyar nyelven elérhető, könnyen kezelhető, nem túlbonyolított megoldásokat, akkor a CounterBee-t imádni fogod. Ha szeretsz elveszni a részletekben, és a bonyolultabb megoldások híve vagy, akkor ez nem a Te szoftvered.

Alap elvárások egy időmérő szoftvertől:

CounterBee időmérő jellemzői
Rögzítse a munkaidőt, akár egyszerre több időmérővel

Előfordult már, hogy miközben az egyik ügyfeled telefonhívásait intézted, közben egy másiknak képet szerkesztettél egy Facebook kampányához? Sokan vannak, akik multitask-ban dolgoznak, ezért elvárható, hogy párhuzamosan akár több időmérő is fusson. Hiszed vagy sem, ezt még a nagyobb időmérő szoftverek sem mind tudják. A CounterBee képes rá.

CounterBee időmérő jellemzői
Összesítse a feladatokra fordított időt

Különbözőek vagyunk, különböző feladatokkal. Óradíjas szerződéssel dolgozó virtuális asszisztensek, havi fix órában megállapodott vállalkozók, hosszabb-rövidebb projektekre szerződők. Van aki heti, van aki havi szintű, mások pedig projektszintű kimutatást szeretnének látni. A CounterBee ezt is tudja.

CounterBee időmérő jellemzői
Készítsen riportot

Mit ér egy időmérő, ha nem képes jelentést generálni a rögzített adatok alapján? Ez a riport az elszámolás alapja lehet a megrendelő felé. Korrekt, átlátható listára van szükség, melyet aztán kinyomtathatsz, vagy emailben megküldhetsz a szerződött partnerednek. Jól sejted, a CounterBee ebben is a segítségedre lesz.

team1
banner1

Miért ideális a counterbee?

A CounterBee ingyenes verziójának, a FreeBee-nek a segítségével egyszerűen rögzítheted a napi feladataiddal eltöltött időt, nincs hókuszpókusz, és túlbonyolított logika. Azt teszi, amire szükséged van: időt mér a leghatékonyabb és legkézenfekvőbb módon. A feladat megkezdésekor elindítod az időmérőt, elvégzed a feladatot, majd leállítod az órát. Ha utólag rögzítenél be egy időtartamot, mert például terepen voltál, az sem akadály. Ha szeretnéd, szöveges megjegyzést is fűzhetsz a lezárásra kerülő mérési ciklushoz. Ha munka közben megzavarnak egy telefonhívással, vagy épp kávézni mész, a pillanatleállítóval is megállíthatod az időmérőt. A multitask sem okoz gondot, mivel több időmérőt is futtathatsz egyszerre. Pontosan azt tudja, amire szükséged van.

 • CounterBee

  egyszerű logika és felhasználói felület

 • CounterBee

  start / stop / szünet gombok

 • CounterBee

  manuális időtartamrögzítési lehetőség

 • CounterBee

  kommentelhető időciklusok

 • CounterBee

  akár 5 db párhuzamosan futtatható időmérő

aboutus

Passzol hozzád a counterbee?

Próbáld ki az ingyenes FreeBee verziót!

A CounterBee használatához regisztrálnod kell rendszerünkbe. Ez teszi lehetővé, hogy a szoftvert bármely eszközödről elérhesd egy böngészőn keresztül. Adataid nem vesznek el, hiszen azokat a felhőben tároljuk. Ha szeretnéd, Windows operációs rendszerű számítógépedre letöltheted a Windows klienst is (javasoljuk, hogy tedd meg), ami egyszerűbbé teszi a használatot.


Mit nyerhetsz a CounterBee-vel?

Talán furcsán hangzik, de rengeteg időt. A CounterBee megspórolja Neked azokat az órákat, amiket a munkaidőd feljegyzetelésével, vagy az üzleti partnered felé történő munkaidő-kimutatások készítésével töltöttél. Mennyivel hasznosabb dolgokra is fordíthatod ezt az időt...

Engedd, hogy a CounterBee levegye a válladról ezt a terhet! A CounterBee időmérő hű társad lesz, és kiszolgálja az igényeidet:

CounterBee időmérő jellemzői
Munkaidő mérése, akár egyszerre 5 db időmérővel
CounterBee időmérő jellemzői
Lehetőség a munkaidő időtartamának kézi rögzítésére
CounterBee időmérő jellemzői
Riportkészítés tetszőleges időszakra

Többet szeretnél? Nem elegendő 5 db időmérő? Esetleg Excel exportra vagy látványos statisztikákra is szükséged van? Bármikor válthatsz a CounterBee nagyobb verziójára, pl. a OneBee-re!